Parfüm bolt - parfümök online áruháza!

Vásárlási feltételek

 


Termékgarancia!


Webáruházunk kizárólag eredeti parfümöket árul, ezért 100%-os visszavásárlási garanciát vállal az összes forgalmazott és kiküldött termékre. Amennyiben nincs megelégedve a kiszállított parfümmel, jelezze ügyfélszolgálatunknak. Munkatársaink tájékoztatni fogják a részletekrõl, ha kell cseréljük vagy visszavásároljuk a kiküldött terméket. Parfümöt azonban csak a dobozában,számlával igazolva áll módunkban visszavenni!
 
 

1. A Parfumbolt.com-ról történő vásárlás


 A webáruházból elektronikus úton, a www.parfumbolt.com weboldalon keresztül, és a telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül egyaránt lehet vásárolni. Elektronikus vásárlás esetén a termékek saját oldalán a "kosár" funkcióra klikkelve lehet az egyes termékeket a kosárba betenni. A regisztrációs ûrlap kitöltése után lehet a rendelést elküldeni. Telefonos rendelés esetén, az ügyfélszolgálaton kell bediktálni az Ön által rendelt parfümöket, és a szállításhoz szükséges legfontosabb adatokat.
 

1.1 Szállítás várható teljesítése
  A rendeléseket 2-5 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. A parfümök kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik.

1.2 Kézbesítési díjazás
  A kiszállítási díj az ország egész területére 690.- Forint, kettő vagy több termék rendelése esetén a kiszállítás ingyenes!

  A kiszállítást a DPD Futárszolgálat végzi, a kiszállítás napján emailben értesítést küldenek.


1.3 Parfümök árai
 Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelõsséget nem vállal. Amennyiben változik egy adott parfüm ára, a parfumbolt.com webáruház tájékoztatja vagy e-mailben, vagy telefonon a vásárlót.
 
2. Garancia, szavatosság

2.1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függõen, eltérõ, a hatályos jogszabályoknak megfelelõ szavatossági idõt vállal. Az ettõl eltérõ szavatossági idõ vagy jótállás és ennek idõtartama az adott áru mellett van feltüntetve.
 

2.2. A parfumbolt.com áruházban kizárólag új, bontatlan termékek kerülnek értékesítésre. Ezért kibontott terméket nem áll módunkban visszavenni.
 

2.3. Cégünk kizárólag eredeti parfümöket árul, ezért 100%-os visszavásárlási garanciát vállal az összes forgalmazott és kiküldött termékre. Amennyiben nincs megelégedve a kiszállított parfümmel, jelezze ügyfélszolgálatunknak. Munkatársaink tájékoztatni fogják a részletekrõl, és a teendõkrõl.
 

3. Rendelés és szállítás
 

3.1. A parfumbolt.com áruházban történt rendeléssel minden Vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
 

3.2. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a Vásárló regisztraciónál az összes mezõt maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredõ károkért, illetve a folyamat közben felmerülõ technikai problémákért a parfumbolt.com webáruház felelõsséget nem vállal.
 

3.3. A Vevõ köteles a kiszállítás idõpontjában a csomagot tételesen ellenõrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követõen hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
 

3.4. A szállítócéggel lehetõség van idõpont egyeztetésre, amit a ügyfélszolgálatunkon kollégáinkal közölhet.
 

3.5. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényérõl a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.
 

3.6. A kiszállítás 8-17óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti idõintervallumban elérheti futárunk! A fizetés minden esetben utánvéttel történik
 

3.7. A futárköltség Magyarország egész területére ingyenes!
 
 
4. A vásárlástól való elállás joga


4.1. A Vevõ jogosult a megrendelést követõen 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailben vagy telefonon a parfumbolt.com ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben a vevõt semmilyen költségviselés nem terheli.

4.2. A Vevõ az áru átvételét követõ nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevõ által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésõbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követõ harminc napon belül visszatéríteni.

4.3. A Vevõ viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket(postai feladás díja)
4.4 A parfumbolt.com áruházban kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes összegt a Vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérülésébõl adódó költségek a Vevõt terhelik.

4.5. A termékek visszaszállítását postai úton vagy futárcéggel kérjük. A termék csomagolása bélelt boríték vagy doboz legyen!

4.6. A fogyasztónak írásban történő elállás estén elegendő, ha nyilatkozatát az elállási határidőn belül elküldi

4.7. A szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredendő kárai megtérítését.

5. A felelőség korlátozása
 
5.1. A parfumbolt.com áruházban való vásárlás feltételezi a Vásárló részérõl az Internet lehetõségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülõ hibákra.

5.2. A parfumbolt.com semmilyen módon nem felelõs az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen mûködési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a parfumbolt.com áruház akadálytalan mûködését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de fõleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelõ mûködése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
 

5.3. A parfumbolt.com nem felelõs semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a parfumbolt.com áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

5.4 A résztvevõ felelõssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
5.5 Egyedül a Vásárló felelõs a parfumbolt.com áruházhoz való kapcsolódásáért és a parfumbolt.com áruházban való vásárlásért.

5.6. A parfumbolt.com nem vonható felelõsségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

5.7. A parfumbolt.com szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidõt. A változás a parfumbolt.com áruházban történt megjelentés idõpontjától lép életbe.

5.8. Bármely módosítás abban az idõpontban lép életbe, amikor online megtalálható a parfumbolt.com áruházban. Bármely résztvevõnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

5.9. A parfumbolt.com szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a parfumbolt.com nem vonható felelõsségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevõ rovására történt csalás miatt.

5.10. Abban az esetben, ha a résztvevõ bármilyen formában megsérti a szabályokat, a parfumbolt.com szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a Vevõ nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.
 

oldal tetejére
Női parfümök
 • Aquolina Pink Sugar
  Aquolina Pink Sugar
  5.400 Ft
 • Dolce & Gabbana D&G Light Blue
  Dolce & Gabbana D&G Light Blue
  13.800 Ft
 • Hugo Boss Boss ORANGE
  Hugo Boss Boss ORANGE
  9.600 Ft
 • Nina Ricci NINA L'Elixir
  Nina Ricci NINA L'Elixir
  11.300 Ft
 • Nina Ricci NINA
  Nina Ricci NINA
  10.300 Ft
 • Lancome La vie est belle edp 2012
  Lancome La vie est belle edp 2012
  23.500 Ft
 • Aquolina NEW Pink Sugar Sensual
  Aquolina NEW Pink Sugar Sensual
  6.400 Ft
 • Nina Ricci Ricci RICCI
  Nina Ricci Ricci RICCI
  10.100 Ft
 • Chanel Chance
  Chanel Chance
  26.600 Ft
 • Hugo Boss Boss Femme
  Hugo Boss Boss Femme
  10.300 Ft
Férfi parfümök
 • Paco Rabanne 1 Million
  Paco Rabanne 1 Million
  15.000 Ft
 • Hugo Boss Boss (grey)  (Bottled)
  Hugo Boss Boss (grey) (Bottled)
  10.300 Ft
 • Bulgari Aqua
  Bulgari Aqua
  10.100 Ft
 • Chanel Allure Home Sport
  Chanel Allure Home Sport
  26.100 Ft
 • Versace Pour Homme Medusa
  Versace Pour Homme Medusa
  9.300 Ft
 • Versace Blue Jeans
  Versace Blue Jeans
  5.900 Ft
 • Calvin Klein Euphoria INTENSE
  Calvin Klein Euphoria INTENSE
  11.000 Ft
 • Hugo Boss Boss Bottled Night
  Hugo Boss Boss Bottled Night
  10.300 Ft
 • Giorgio Armani Armani Diamonds
  Giorgio Armani Armani Diamonds
  10.500 Ft
 • Diesel Plus Plus (white)
  Diesel Plus Plus (white)
  4.500 Ft


 

 
 
© 2004 parfumbolt.com